Nieuws

Januari 2024

We wensen al onze klanten een gezond en voorspoedig nieuwjaar. Ook in 2024 gaan we weer leuke nieuwe artikelen introduceren. Heeft u een idee? Mail ons gerust.

Januari 2021

Het nieuwe jaar is al weer enkele weken oud en ztten we al weer 5 weken in een online winkel te werken. Helaas mogen we door corona maatregelen van de overheid niet open om onze klanten te ontvangen. We hopen uiteraard dat hier snel verandering in komt. Gelukkig kunnen we u nog steeds goed van dienst zijn. We versturen bestellingen 5x per week. Met de kortingcode VERZENDING ontvangt u € 2,50 korting op uw verzendkosten.
Ondertussen zijn we al weer hard bezig voor het nieuwe seizoen. Nieuwe Friese producten ontwikkelen en ook de website zal volledig worden vernieuwd.
Kortom: er staat weer genoeg op het programma voor 2021. Heeft u tips of ideeën? Laat het ons weten. We zijn er voor U! 

Mei 2020

Deze maand hebben we de Fryske mulekapkes geïntroduceerd. Deze Fryske mûlekapkes wordt een modetrend in het openbaar vervoer. We versturen ze door het hele land. Er zijn 2 soorten Friese mondkapjes en een Nederlands mondkapje met de Nederlandse vlag. We kunnen ze ook maken met andere opdrukken. Wilt u bedrukte mondkapjes? Mail of bel ons gerust voor meer informatie. Mondkapjes vindt u hier.

Maart 2020

De nieuwe 2020 Dickensville collectie staat weer op de website. U kunt deze serie al bestellen/reserveren via de site. Uw voordeel? Zodra artikelen binnen zijn, worden ze gelijk naar u verzonden. Bovendien 5% extra voorverkoopkorting.
Dickensville fans kunnen ook gratis lid worden van de kerstdorpclub op Facebook. Vele leuke tips, evenementen en foto’s vindt u in deze club, met bijvoorbeeld een jaarlijkse gezellige clubdag nabij Amersfoort in september. Wilt u meer informatie hierover? Bel ons of stuur ons gerust een e-mail.
Ook vele nieuwe Friese items binnen: een heerlijk grote Friese deken 175 x 200 cm, of een kleinere variant 120×150 cm zijn weer voorradig. Ook Friese vesten, Friese sieraden en Friese laarsjes voor kinderen zijn weer binnen. Binnenkort nog meer leuke nieuwe Friese items. Heeft u een cadeauwinkel? Informeer bij ons naar de mogelijkheden om bij ons in te kopen.

Januari 2020

We zijn weer van start gegaan. Een nieuw jaar. Vorig jaar bestond Friese-producten alweer 10 jaar. Dankbaar voor deze jaren gaan we nu ons 11e jaar in en we zitten zeker niet stil. Veel nieuwe ideeeën en nieuwe producten komen de komende maanden weer binnen. Dekens, baby-artikelen, fleece-artikelen, maar ook een heel mooi nieuw Dickensville huisje Leeuwarden en diverse leuke  Dickensville introducties 2020 komen er aan. Er gaan ook een aantal Dickensville items uit. Deze items hebben de omschrijving op=op gaan uit assortiment. Op=op. Heeft u een cadeauwinkel, Primera, Cigo, Spar, museum, camping, benzinestation, VVV o.i.d en wilt u ook leuke Friese artikelen verkopen? Neem gerust contact met ons op. Er zijn diverse mogelijkheden.

September 2019

Het jaar gaat al weer snel. Bijna alweer oktober. Friese-producten.nl mocht afgelopen week haar 10-jarige jubileum vieren. Alle klanten hartelijk dank hiervoor. Dank voor uw klandizie en het vertrouwen in ons bedrijf.
De kerstartikelen komen al weer binnen. Ook dit jaar leuke nieuwe kerstitems en diverse Dickensville artikelen uit de 2019 collectie komen binnen.
Houdt de site in de gaten voor alle nieuwe items. Ook nieuwe 2020 kalenders in diverse soorten alweer volop leverbaar en agenda’s en bûsboekje 2020 zijn op voorraad. Er komen nog vele nieuwe artikelen binnen. De komende weken bouwen we onze winkel weer om richting Sinterklaas en kerst, met vele leuke cadeaus en nieuwe Fryske artikelen. Wilt u ook een keer in onze fysieke winkel komen sneupen? We hebben hier voor u altijd de actuele openingstijden. De koffie/thee staat altijd klaar.

December 2018

Het is alweer december 2018. Het culturele hoofdstadjaar Leeuwarden/Fryslân loopt ten einde. Het was een zeer interessant jaar met vele activiteiten, goed voor stad en provincie.
Inmiddels zitten we volop in de Sinterklaascadeaus en de drukte voor kerst en kerstpakketten. We leveren ook artikelen voor kerstpakketten aan bedrijven en hebben ook leuke Friese cadeaumanden voor iedere gelegenheid.
We willen van deze gelegenheid gebruik maken, u als klant te bedanken voor het vertrouwen het afgelopen jaar en alvast een fijne decembermaand wensen en goede feestdagen en bovenal een veilig, voorspoedig en gezond 2019 toewensen.

Wij zijn inmiddels, naast de decemberdrukte, bezig met plannen voor 2019. U zult weer verrast worden met vele leuke nieuwe Friese items. Vanaf januari komen er alweer hele leuke nieuwe Friese artikelen bij.
Daarnaast gaan we de winkel volledig restylen en verbouwen voor nog meer leuke cadeaus en meer assortiment. Volg ons op Facebook (frieseproducten.nl)  of via onze nieuwsbrieven welke u 13x per jaar kunt ontvangen. Schrijf u in onderaan de homepage https://www.friese-producten.nl/.

April 2016

Het lentegevoel komt er weer aan. De Fryske bikini en zwembroeken kunnen weer uit de kast. De afgelopen maanden hebben we enorme uitbreiding gehad in ons assortiment Friesland artikelen. Het is te veel om op te noemen: nieuwe soorten jam, bieren, sappen, Friese wenskaarten, ansichtkaarten, sleutelhangers en nog veel meer. We hebben zelfs al weer de 2017 kalender voorradig en zijn we nu al weer volop bezig met leuke nieuwe artikelen voor het najaar. Binnenkort wordt onze website ook nog volledig gerestyled/vernieuwd. Zo blijven we altijd bezig om u als klant goed te kunnen bedienen, te verrassen met het grootste assortiment Friese producten, u snel te kunnen leveren en uitstekende service te verlenen.
U bent ook van harte welkom op de dinsdagen en de vrijdagen in onze vernieuwde winkel aan de Snekertrekweg 37 Leeuwarden.

November/December 2015

Sinterklaas is weer in het land. Tijd voor Sinterklaascadeautjes. Nou, die vindt u absoluut bij ons. We hebben ook weer binnen: herenboxershorts thema kerst en de vuurwerkboxershorts zijn altijd leuk als Sinterklaascadeau. Ook leuk zijn de slaapshirts voor dames en weer voorradig: het sinterklaascadeau voor baby’s en kinderen: de Friese pyjamaatjes Ús lyts jonkje en ús lyts Famke.
U kunt via internet bestellen of langskomen in onze winkel aan de Snekertrekweg 37 Leeuwarden. De winkel is geopend op dinsdag en op vrijdag van 10-17 uur en we hebben extra koopzaterdagen op 21 november en 28 november van 10-17 uur evenals 5, 12 en 19 december, ook op deze zaterdagen zijn we geopend.

Oktober 2015

Volop zijn we bezig met de feestdagen. We hebben het meest uitgebreide assortiment Fryske krystkaarten. Maak keus uit meer dan 20 soorten Friese kerstkaartendoosjes  voor nog geen 13 cent per kaart inclusief enveloppe.
Ook onze fysieke winkel aan de Snekertrekweg in Leeuwarden is alweer uitgerust met het grootste Dickensville assortiment van Nederland tegen de allerlaagste prijzen, want bedenk: vanaf 50 euro wordt zelfs uw bestelling gratis verzonden. De winkel is geopend op dinsdag en op vrijdag van 10-17. Daarbuiten kan op afspraak. Alle Dickensville zowel de Dickensville accessoires als ook de Friese huisjes zijn uit voorraad levverbaar. Nieuw is ook de Frosty Village serie van Dickensville: wit/zilveren huisjes met in elk huisje een bewegend onderdeel.
Friese sinterklaaskadootjes vind je natuurllijk ook bij Friese-producten.nl: boxershorts, veters of bijvoorbeeld nieuw binnen: Fries slaapshirt met tekst
Een Frysk krystpakket? Geen probleem! We kunnen in overleg met u de leukste Friese pakketten of Friese kerstpakketten voor u geheel op maat en naar uw wensen en budget samenstellen.
Kom gerust eens langs om de mogelijkheden te bespreken. Een Fries cadeau vind je zo! Dat is de reclamecampagne welke we deze week hebben gelanceerd op Waterstad FM. Te beluisteren in de hele provincie Friesland op 93.2 FM of via http://www.onlineluisteren.nl/waterstad-fm/

OPROEP: wilt u voor uw Friese voetbalvereniging of andere Friese sportvereniging extra geld verdienen voor uw clubkas? We hebben hiervoor een hele leuke en unieke mogelijkheid. Kom langs voor informatie! Dit kan tot 1 december 2015. We hebben een beperkt aantal plaatsen/mogelijkheden.

Juli Aug2015

Heerlijk! Het is zomer! We wensen je een hele fijne vakantie/zomer toe. Voor iedereen die vakantie gaan vieren: vergeet niet de Friese zwembroek of de Friese bikini mee te nemen.
Ook de nieuwe collectie shirts met wapen van Friesland in hippe felle kleuren doen het goed. Wij zijn inmiddels al weer bezig met de winter 🙂
Nieuwe kerstkaarten met Friese tekst en de winterse elfstedenhuisjes en accessoires komen weer bij ons binnen. Bestelt u via internet? Dan worden uw bestellingen de gehele vakantie door verzonden. Vanaf 20 juli – 16 augustus (bouwvak) doen we dit op dinsdag en vrijdag. Uw bestellingen worden dan in principe bij u bezorgd op woensdag en zaterdag.

Van 20 juli – 16 augustus gelden afwijkende bestel- en verzendmomenten i.v.m. de vakantie:
Bestelt u tussen vrijdag 16.00uur en dinsdag 16.00 uur? : u ontvangt uw bestelling op woensdag.
Bestelt u tussen dinsdag 16.00 uur en vrijdag 16.00 uur? : u ontvangt uw bestelling op zaterdag. 
De winkel (Snekertrekweg 37, Leeuwarden) is in deze periode geopend op dinsdag en vrijdag van 10 tot 17 uur.

Ook in onze Friese winkel aan de Snekertrekweg kunt u de hele zomer, iedere dinsdag en vrijdag terecht voor de mooiste Fryske kadoos. Alleen op vrijdag 28 augustus zijn we om 12.00 uur gesloten. Kom gezellig lekker sneupen: ook nieuw binnen zijn de Friese spreukkaarten welke je kunt neerzetten, ophangen en versturen. De collectie bestaat uit 20 verschillende Friese gezegden, spreuken of kleine verhaaltjes.

Mei 2015

We hebben weer veel nieuwe voorraad: Friese bikini’s zijn weer leverbaar in alle maten evenals de Friese kinderbikini, de zwembroekjes en de Friese babybadpakjes.
Ook nieuw: Friese zonnebrillen en de Leeuwarder I love 058 zonnebrillen, welke een ware rage zijn. Magneten hebben we nieuw binnen evenals Oldehove sokken. Mooie Leeuwarden sokken in zwart en navy. Verder hebben we nog meer uitbreiding in vlaggen, wimpels en wenskaarten. Zo kunt u altijd bij ons terecht voor het grootste Friese assortiment producten en souveniers.

Februari 2015

We zijn al weer druk in de weer met mooie nieuwe Friese artikelen en leuke acties. Zo hebben we nu nieuw binnen: Fries polshorloge. Dit Friese horloge is in kleine oplage speciaal voor ons vervaardigd en we hebben de prijs onder de vijf tientjes kunnen houden.
Onze winkel aan de Snekertrekweg 37 wordt steeds beter bezocht en gevonden. U kunt hier op dinsdag en vrijdag tussen 10 en 17 even lekker sneupen in onze winkel. Ook kunt u bestellingen via de webwinkel hier op deze dagen afhalen, uw bestelling staat dan voor u klaar. Gratis parkeren zonder blauwe zone direct voor de deur.
Onze unieke Friese artikelen blijven ook elders niet onopgemerkt. Regelmatig wordt ons gevraagd of we ook aan detailhandel leveren. Dat behoort tot de mogelijkheden. We hebben een eigen groothandel en het daar beschikbare assortiment leveren we ook aan diverse winkels in de regio. Friese bikini’s, strandjurkjes, laarsjes, vesten, pyjama’s, klompjes en binnenkort nog veel meer! We hebben geen dure panden of vertegenwoordigers, waardoor we scherpe prijzen kunnen hanteren. Voor vrijblijvende informatie neem gerust contact met ons op.

Januari en februari 2015

De eerste maand van dit jaar zit er al weer bijna op. Na een drukke decembermaand zijn we verhuisd naar de Snekertrekweg 37 in Leeuwarden. Vanuit deze locatie zijn we weer klaar voor de toekomst. Zo blijven we vernieuwen en nieuwe Friese souvenirs maken en bedenken en op deze locatie hebben we ruimte om grotere partijen op te slaan.
Onze vaste openingstijden zijn dinsdag van 10-17 en vrijdag van 10-17. U bent dan van harte welkom in onze fysieke winkel. U kunt uiteraard ook via internet uw bestelling plaatsen en op één van deze dagen komen afhalen. U kunt altijd gratis voor ons pand parkeren.
Binnenkort een Fries carnaval vieren? In februari is het weer carnaval!! U kunt bij ons weer een complete Friese carnavalsoutfit vinden. Friese carnavalskleding zoals Friese rok, Friese laarsjes een Friese trui of Friese sjaals vindt u in dé grootste Friese webwinkel van Nederland: Friese-producten.nl
Ook kunt u bij ons terecht voor leuke (Friese) Valentijnskadootjes (14 februari) en andere Fryske kadoos.

November 2014

We zijn al weer druk met Friese kado’s voor Friese kerstpakketten, maar eerst natuurlijk Sinterklaas. We hebben weer leuke Friese kinderpyjama’s en Friese babypyjama’s voor zowel jonkje as famke. Ook vele nieuwe leuke Dickensville huisjes hebben we toegevoegd: het stadhuis van Bolsward, Leger des Heils gebouw, apotheek Dokkum en stadhuis Hindeloopen zijn uit voorraad leverbaar, allen met LED verlichting. Verder nieuw: schorten, theedoeken, placemats, onderzetters,servetten en nog veel meer.
Ook leveren we aan vele winkels en detailhandel in de provincie. We hebben een groot assortiment eigen artikelen welke uniek zijn. Voor info, neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


September/oktober 2014

We hebben de zomer weer achter de rug en zijn volop bezig met leuke Friese Sinterklaaskado’s en ook voor Friese kerstkadootjes zijn we alweer volop bezig.
Nieuw binnen: Friese agenda 2015 en ook nieuw: Friese sportsokken of beter gezegd sportkousen.  Friese kinderpyjama’s in verschillende varianten. Hele leuke pyjama’s met opdruk Ús lyts jonkje en Ús lyts famke. Ook nieuwe Friese kopjes binnen en Dickensville artikelen zoals Dickenville stadshuis Bolsward zijn vanaf heden bestelbaar.
En ook nieuw binnen: Friese bierviltjes per 10 of per 25 verpakt.


Juli 2014

De vakanties in Nederland zijn al weer bezig, we zijn al weer over de helft van 2014, heerlijk genieten van de zomer.
We hebben afgelopen tijd weer vele nieuwe Friese artikelen toegevoegd aan ons assortiment zoals de Friese vlag deurmat en de  Ook nieuw zijn de populaire Fryslân boppe buttons en de nieuwe Friese zakagenda voor 2015, het Fryske bûsboekje is weer voorradig. Friese-producten.nl blijft open tijdens de vakantieperiode. Wij verzenden in de bouwvakperiode 20 juli 2014 tot 9 augustus twee keer per week i.p.v. 5 keer per week. We verzenden op dinsdag en vrijdag tijdens deze 3 weken. In deze periode blijven we uitsluitend per email bereikbaar.

Wij wensen u een fijne zomer en mocht u op vakantie gaan, geniet ervan!


April-mei 2014

De afgelopen tijd zijn we weer volop bezig geweest met nieuwe producten en nieuwe Friese artikelen. We hebben onze inkopen voor Sinterklaas en Kerst alweer gedaan.
Ook weer vele nieuwe items toegevoegd: aanstekers, het Friese zonnebrilshirt, sleutelhangers, kalenders 2015 en nog veel meer.
Binnenkort komt ook de Friese badmodecollectie 2014 voorradig. Verwachting is halverwege mei.
Ook waren we weer sponsor van Aaipop 2014. En ook vond u ons weer in diverse kranten en tijdschriften waaronder ook het Fierljeppenmagazine.
Tijdens Koningsdag op 26 april en de meivakantie zijn er afwijkende levertijden van uw bestelling. Deze vindt u hier  Houd er rekening mee met het bestellen.

Actie: Op Koningsdag 2014 hebben we een speciale aktie: Nieuwe producten voor Vrijmarktprijzen. Kijk zaterdag 26 april 2014 maar op onze website!
In mei hebben we dagacties: elke dag een superaanbod omdat we dit jaar 5 jaar bestaan. Elke dag spectaculaire prijsacties op onze website die duren van 12.00 ‘s middags tot 12.00 uur ‘s middags.


Ook voor de 2e helft van 2014 hebben we al weer grote plannen en veranderingen gepland. U leest er later meer over.

Februari / Maart 2014

Ondanks dat we geen koude winter hebben, is er nu toch een heel mooi Fries fleecevest met rits nieuw in ons assortiment. Ook nieuw: sleutelkoord, dienblad met thema boerderij, kindersjaal en badkamerbordje (Brûs) Ook hebben we nieuwe Friese vlaggen in ons assortiment! Heeft u tips of ideeen? Mail ze gerust naar info@friese-producten.nl

Januari 2014

We zijn al weer druk in de weer met nieuwe producten voor 2014. Ook in 2014 komen er weer mooie introducties in de Dickensville 11stedenserie. Op moment van schrijven is het ruim 10 graden en dat in januari is natuurlijk uitzonderlijk. Het wachten is op de winter. Nog enkele weken dan is het 14 februari, Valentijnsdag. Ook hiervoor hebben we leuke valentijnskadootjes. Daarna hebben we het carnaval, welke laat wordt gevierd dit jaar. Maar als u op zoek bent naar een leuke Friese carnavalsuitrusing kunt u bij ons genoeg Friese carnavalskleding vinden. Binnenkort ook nieuwe feesthoeden welke niet misstaan tijdens carnaval en we krijgen mooie Friese truien of eigenlijk een soort van Fries vest met pompeblêden. Lekker warm, uitgevoerd met rits en 2 zakken met ritsjes. Je kunt deze Friese trui ook als Friese jas gebruiken door hem gewoon een maatje groter te bestellen, zodat deze over de trui heen kan. Leuk voor bijvoorbeeld Fries dweilorkest of Carnaval maar ook voor een verkleedfeest, promotieteam, vrijgezellenfeestje, wintersport, Thialf, standhouder of dorpsfeest. Kortom:…………………..een aanwinst.


December 2013

Nog even en dan is het kerst en oud en nieuw! Het jaar is voorbij gevlogen. We hebben weer vele nieuwe Friese artikelen op de markt gebracht en ook volgend jaar gaan er weer leuke introducties plaatsvinden. We willen al onze klanten bedanken en ook in 2014 zullen we dezelfde service, dezelfde lage prijzen en dezelfde kwaliteit bieden.
We gaan onze website nog meer verbeteren en hebben een aantal vernieuwingen in petto.
Wij zijn van 25 december tot en met 5 januari 2014 gesloten. We moeten voorraad balansen en gaan even genieten van een paar vrije dagen.
Iedereen hele fijne dagen gewenst en een goed en voorspoedig 2014,


November 2013

We zijn al weer in de laatste maanden van 2013 belandt. We hebben weer vele leuke kerstpakketartikelen voor uw Friese kerstpakket. Indien u Friese kerstpakketten wilt maken, bestel dan tijdig uw artikelen om teleurstelling te voorkomen. Van de Dickensville huizen hebben we een aantal in 3D laten fotograferen. U kunt de foto’s uitvergroten, draaien, inzoomen om zo nog beter uw favoriete huisjes uit te zoeken.

Nieuwe artikelen stromen nog binnen. Een aantal staan al op de site en ook de Friese pietenmuts is weer terug in ons assortiment. Een Fries Sinterklaascadeau vind je dus zo!


Oktober 2013

Vanaf 4 oktober is alle Dickensville uit voorraad leverbaar bij ons. Reeds geplaatste bestellingen worden komende week naar u verzonden. We hebben de nieuwe collectie Friese kerstkaarten binnen en geplaatst op de site. Ook nieuwe boeken hebben we op de site gezet. Bijvoorbeeld nieuwe Friese Nijntje boekjes en het boek Topstukken uit het Fries museum. Ook hebben we weer binnen: de “It giet oan’ boxershorts, nu ook in jongensshorts vanaf maat 128 tot en met 176. Ook doen we acties voor Serious Request 2013. Het glazen huis van 3FM staat dit jaar in de Friese hoofdstad Leeuwarden. Wilt u leuke Leeuwarder artikelen? Maak ze zelf met de Leeuwarder stof! Ook de komende tijd krijgen we nog enkele leuke nieuwe Friese artikelen binnen en zijn we zelfs al weer druk in de weer voor volgend voorjaar. Veel winkelplezier!


September 2013

Jawel! Leeuwarden en dus ook Friesland is Culturele Hoofdstad van Europa in 2018! Heeft u al zo’n hippe Leeuwarder boxershort? Ook hebben we Leeuwarder stof (1.60breed) waarvan u zelf mooie creaties kunt maken bijvoorbeeld voor Serious Request 2013 vanuit Leeuwarden Zaailand.
De Dickensville 2013 collectie is voor een groot deel leverbaar. De nieuwste 2013 artikelen komen eind deze maand/begin oktober voorradig. U kunt ze wel alvast bestellen via onze website.
Ook zijn er weer leuke nieuwe Friese artikelen toegevoegd op de site.


Augustus 2013

Nu de vakanties bijna zijn afgelopen zijn wij al weer druk in de weer geweest met het plaatsen van bijna 30 nieuwe artikelen. Friese kussenhoesjes, Fries snoep, borrelglaasjes, snoepkaarten, sleutelhangers voor pake, beppe, heit en mem en vele andere nieuwe items. Ook krijgen we deze week al weer nieuwe Dickensville items voorradig. Alle Dickensville artikelen uit 2010, 2011 en 2012 uitgebracht, zijn inmiddels op 1 of 2 artikelen na uit voorraad leverbaar. Ook voor de winter hebben we nieuwe artikelen laten maken. We blijven vernieuwen.


Juli 2013

Ook al zijn de zomervakanties volop bezig in Nederland, wij gaan door met inkopen, ontwerpen en laten produceren van nieuwe Friese artikelen. De nieuwe Dickensville elfstedenserie van 2013 staan inmiddels allemaal op de site en ook nieuwe artikelen komen weer binnen en jaja, hij is er weer: het Fryske bûsboekje voor 2014. Voor de niet-Friezen: het is een zakagenda en geen bustijdenboekje.
Friese-producten.nl is i.v.m. vakantieperiode 1 week gesloten en wel vanaf 19 juli 13.00 uur tot en met 27 juli. Bestellingen in deze periode worden 29 juli weer verzonden.
In deze periode zijn we wel bereikbaar via email.
Houd ook de komende weken de site in de gaten, we blijven nieuwe artikelen plaatsen. Verder willen we iedereen een goede vakantie toewensen.


Juni 2013

Ook afgelopen maand weer leuke Friese artikelen nieuw binnen! Bijvoorbeeld Friese klompen voor kinderen of volwassenen. Ook nieuw zijn de Friese laarsjes. Deze PVC laarzen met Friese vlag print zijn zeer duurzaam en mooi en verkrijgbaar vanaf maat 22 tot en met maat 41.
Ook komende weken krijgen we nog een aantal nieuwe items binnen. Voor de Dickensville verzamelaars is er ook goed nieuws: vanaf 1 juli staat het hele assortiment inclusief alle introducties van komend najaar op de site.
Zo komt er de Leeuwarder apotheek van de Voorstreek bij, maar ook de Watertoren van Sneek, het Martinastins stadskasteel Franeker en het Dokkumer Lokaaltsje. Laat u verrassen en zie vanaf 1 juli zelf wat nieuw binnenkomt.
Volg ons ook op Twitter voor speciale kortingsacties: https://twitter.com/frieseproducten


Mei 2013

Nieuwe Friese artikelen toegevoegd: Fries iPhone hoesje. Dit hoesje voor de mobiele telefoon is geschikt voor iPhone 4 en 4S. Ook nieuw: Friese autozonneschermen en Friese tegeltjes met spreuken.
We hebben ook nog nieuwe wenskaarten met snoep of wenskaarten met zaad. Erg leuk om te verzenden en erg origineel. Ook zijn de zwembroeken voor heren en jongens weer voorradig en erg populair.
Nu het mooie weer een feit is mogen deze natuurlijk niet in uw kledingkast ontbreken! Vergeet ook memmedei niet (zondag 12 mei)
Volgt u ons al op Twitter? Altijd de nieuwste artikelen en aanbiedingen!


 April 2013

Nieuw binnen: houten Friese bierviltjes. Deze viltjes zijn een sieraad op uw tafel met opdruk van de Friese vlag. U maakt het helemaal compleet met de Friese bierglazen op onze website.

Maart 2013 (3)

Vandaag en gisteren weer vele nieuwe Friese artikelen binnen. Friese kinderleggings vanaf maat 86 tot en met 134, een all-over Friese vlag rompertje, nieuwe 3D magneten, nieuwe puzzels van natuur en de zee (1000 stukjes) en nieuwe slabbetjes met afbeeldingen ‘Friese les’ en I love Fryslân.

Maart 2013 (2)

Alweer nieuwe Friese artikelen toegevoegd: een Fries dienblad, een decoratief hart met tekst Leaf, nieuwe onderzetters met vlag afbeelding en een toiletbordje met Friese tekst: húske.

Maart 2013

We blijven vernieuwen! We hebben onze site uitgerust met een SSL verbinding. Deze verbinding ‘https’ vindt u ook bij banken e.d. Zo kunt u veilig uw bestelgegevens verzenden. Binnenkort verkrijgbaar: Friese legging. Deze Friese leggings zijn verkrijgbaar in de kindermaten vanaf maat 80 tot en met 128. Ook nieuwe shirtjes, rompers en slabben komen binnenkort voorradig. Ook hebben we heel veel nieuwe wenskaartjes toegevoegd op onze site.Nieuwe strandmode en badmode voorradig: Friese badpakken, zwemshorts, jurkjes, zwembroekjes, bikini’s, tankini’s en ook kinderbikini’s met Friese vlag design. Ook nieuw binnen: Friese dartpijlensets, Friesland flights, magneten en stickers. Nieuw: Friese chocolade pompeblêden in kadoverpakking, een Friese muismat en Friese houten bakjes, ook nieuwe sleutelhangers en stickers toegevoegd aan ons assortiment. Ook zijn we al weer druk bezig met de Friese zomercollectie en zelfs al met de wintercollectie.


Februari 2013

We hebben de afgelopen week weer vele nieuwe producten toegevoegd op de site en een leuke aanbieding met een Friese computermuis. Ook de komende tijd zullen we blijven vernieuwen in ons assortiment, maar ook zal de site nog overzichtelijker worden. De tips die we van u krijgen nemen we hier allemaal in mee. Dank daarvoor. De babypyjama’s blijken een regelrecht succes en ook de Leeuwarder boxershorts hebben heel goed verkocht. Heeft u nog een leuk idee voor een Fries product? Laat het ons weten via info@friese-producten.nl


December 2012

Nieuw binnen: Friese  pyjama’s voor jongetjes of meisjes. Verkrijgbaar in maat 62-68-74-80-86-92 en 98.


10 November 2012

Alweer leuke nieuwe Friese producten binnen: Elfstedenboxers met plaatsnamen en elfstedenkruisjes erop. Hele mooie boxer en eind deze maand komt ook onze eigen ontwerp Leeuwarden boxer binnen. Tevens hebben we alle Dickensville elfstedenhuisjes (kersthuisjes) voorradig en voor u het gemist heeft: Friese-producten.nl was in Hea te zien bij Omrop Fryslân.
We blijven altijd trendsetter en vernieuwend, binnenkort weer leuke introducties van nieuwe Friese artikelen, daarom nu opruiming van een aantal boxershorts. Wees er snel bij, dit is supervoordelig. Kortingen tot 40%
Ook nieuw en beperkt voorradig zijn de Friese kerstballen, leuk voor bijvoorbeeld kleine kerstboompjes bij u thuis of in uw bedrijf. Geef dit jaar ook uw kerstboom een Friese uitstraling! Nieuwe Friese kerstkaarten zijn binnen en staan inmiddels op de site. Voor al deze kaartjes geldt op is op. U koopt al 10 Friese kaartjes vanaf slechts € 1,30!!!! Ook hebben we Friese damessjaaltjes, mooie kwaliteit voor €12,95 en voor de Friese Pieten, de Friese zwarte Pietenmuts. (beperkte voorraad) Heeft u nog ideetjes voor ons? Laat het ons weten!


Oktober 2012

Nieuwe Friese producten zijn weer toegevoegd aan onze site. Zo hebben we Friese patches toegevoegd, een Friese damessjaal, nieuwe Friese Dickensville artikelen, een Friese lampion (Sint Maarten) en nog veel meer. In november komt de Leeuwarder boxershort op de markt. Meer info hierover vindt u op www.058boxer.nl
En voor de Sinterklaas komen er ook hele mooie Friese (kinder) pyjama’s in twee varianten en in de maten 62 t/m 98.


September 2012

De voorbereidingen voor het assortiment rond Sinterklaas en kerst zijn al weken in volle gang. We hebben de zomer (bijna) weer achter ons moeten laten. Een zomer waar we Friesland weer op de kaart konden zetten met onze eigen succesvolle collectie Friese bikini’s, Friese tankini’s en onze populaire strandjurkjes.
Inmiddels hebben we al weer vele nieuwe artikelen geplaatst: Fries satijnlint, Friese koffiemokken in diverse soorten, vele  wenskaartjes zijn toegevoegd en ok de Friese kerst- en nieuwjaarskaarten zijn weer leverbaar. Friese stof om zelf mooie creaties te maken en ook nieuwe Friese  LEDkaarsen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van nieuwe Friese items op de site.

Ook nieuwe Dickensville huisjes 2012 uit Sloten, Stavoren en Sneek zijn inmiddels binnen. Het hele assoritment huisjes vindt u onder Dickensville. Ook komen er dit najaar een paar hele mooie introducties. Houd de site en de nieuwsbrief in de gaten. Ook zijn we te vinden met een stand bij de dag van de freonen van Omrop Fryslân.


Augustus 2012

We hebben deze maand een spectaculaire actie met de Dickensville collectie. De zeer gewilde huisjes uit deze elfstedenserie zijn de gehele maand augustus met maar liefst 15% ! korting te bestellen. Ook de nieuwe Dickensville artikelen uit 2012 doen mee in deze voorverkoopactie. Deze artikelen zijn bestelbaar, maar nog niet leverbaar. U ontvangt uw bestelling dus, zodra deze compleet is. Gratis verzendkosten vanaf slechts 50 euro. We hebben ons assortiment Fryske dúmkes uitgebreid met 5 nieuwe soorten. En vele nieuwe leuke trendy Friese wenskaarten zijn toegevoegd aan ons assortiment.


15 juli 2012

Friese bikini? Eindelijk lekker zomers weer in Nederland. De Friese bikini kan aan 🙂 Deze enige echte bikini uitgevoerd in de Friese vlag is dé rage van 2012! Lekker met z’n allen naar de Sneekweek of naar het skûtsjesilen in een Friese outfit. De zomer kan niet lang genoeg duren, want deze bikini’s zijn van een uitzonderlijk goede kwaliteit en verpakt geleverd inclusief hangertje. Bent u ondanks alle goede zorg niet tevreden? Wij lossen het altijd voor u op! Ook zijn er Friese tankini’s en jurkjes voor op het strand verkrijgbaar. De reacties die we de afgelopen weken mochten ontvangen zijn zeer lovend. Allen dank daarvoor. Altijd goed te horen dat de klanten zeer tevreden zijn. Pas op voor namaak. Friese-producten.nl levert alleen met het FRL-P label. Overige Friese vlag bikini’s zijn niet door ons geleverd! Bovendien heeft Friese-producten.nl de 100% tevredenheidsgarantie… niet goed?geld terug! http://www.friese-producten.nl/friese-bikini

Ook zijn er weer nieuwe Friese artikelen toegevoegd aan de webshop: een Fries broodbakje, een Fries wandkleed (wanddoek), Friese grote koffiemokken met love Heit, Mem, Pake of Beppe, maar ook enkele nieuwe boxershorts, zoals de boxershort klompen en de boxershort voor dames met Love Holland. Verder hebben we leuke autoshirtjes laten maken met zuignap, voor auto, boot of caravan en tijdelijk voor slechts € 3,95


Juni  2012

Het is zover!! Topkwaliteit badmode voor thuis, in het zwembad, op het  strand of lekker aan tijdens je (buitenlandse)vakantie! Friese bikini, verkrijgbaar als Friese bikini triangle of als Friese bikini met beugel verkrijgbaar in diverse maten. Ook hebben we speciaal voor u een Friese tankini laten ontwerpen. Deze Friese tankini’s zijn uitsluitend verkrijbaar bij Friese-producten.nl. Trots zijn we ook op onze nieuwe Friese jurkjes. Dit Friese jurkje is ook een exclusief ontwerp van topkwaliteit. Laat de zomer maar beginnen, met dit Friese strandjurkje maak je helemaal de blits deze zomer. Diverse maten. Heerlijk rekbare stof van zeer goede kwaliteit. Volgende week verwachten we alles op voorraad, wees er snel bij, u kunt reeds bestellen.

Bent u winkelier en wilt u deze Friese zomercollectie opnemen in uw assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij fungeren ook voor de Friese strandmode als Friese producten groothandel.


8 mei 2012

We zijn inmiddels al weer druk bezig met de wintercollectie 2012. De nieuwe items van de Dickensville serie zoals de Hindelooper kamer in Sneek en de Jacobijnerkerk Leeuwarden staan al op de site en worden vanaf september bestelbaar. De komende tijd zal het Dickensville assortiment voor het komende jaar op de site verschijnen.  Maar voor dat het zover is zal de zomercollectie van Friese strandkleding bij ons binnenkomen. De demomodellen hebben we inmiddels binnen en begin juni zal de collectie bestelbaar zijn, exclusief bij Friese-producten.nl. Wat te denken van Friese bikini’s in twee verschillende modellen, maar ook een Friese tankini en Friese strandjurkjes komen dan voorradig. Houd de nieuwsbrief en de media in de gaten. Speciaal voor het EK is Friese producten.nl bezig met oranje artikelen voor baby’s. Deze zal volgende week bestelbaar zijn, dus houd de site in de gaten.


23 April 2012

Weer nieuwe artikelen binnen: een Friese damespet, erg leuk voor de zomer, een nieuwe Fryslân zonneklep en ook hebben we een Friese vlinderstrik binnen. Verder Friese weerstations nieuw op de site en er volgen nog Friese suikerzakjes en Fries snobbersguod (snoep). Ook nieuw: Friese hoodies (trui/sweater met capuchon) in diverse kleuren en Friese shirts, blauw met korte mouwen. Kortom: bij Friese-producten.nl bent u altijd het beste uit. We blijven vernieuwen! Heeft u de Donald Duck in het Fries al besteld? We hebben ze nog volop voorradig!

De Friese Donald Duck is een succes gebleken en was binnen enkele dagen volledig uitverkocht. Bij Friese-producten.nl kunt u deze Donald Duck nog gewoon bestellen. Er komt een 2e druk, dus uw bestelde Donald Duck boekjes worden dan door ons op 27 april naar u verzonden. Grijp dus niet mis en bestel nu, zodat u zeker bent van deze Friestalige Donald Duck.


April 2012

Nieuw binnen: de Friese Donald Duck! Deze friestalige Donald Duck is een eenmalige uitgave, dus een uniek bewaarexemplaar. Oude verhalen volledig Fries vertaald. Ook nieuw: Friese stickers, een Fries weerstation en vele andere leuke friese kado’s. Ook eind april komen er nog een aantal nieuwe items bij. We houden u op de hoogte.


Maart 2012

Na een leuke winter, met helaas net geen Friese elfstedentocht, konden schaatsliefhebbers zich toch heerlijk uitleven op het mooie ijs. Inmiddels is het alweer maart, bijna gaat de klok weer vooruit en genieten we weer van langere avonden en hopelijk lekker lenteweer.

Ook de komende periode blijft Friese-producten.nl vernieuwen met een aantal nieuwe artikelen. Voor 2012 staan er leuke introducties aan te komen: bijvoorbeeld een Friese bikini. Deze Friese bikini’s komen in verschillende varianten: met beugel of een triangel bikini met Friesland print. Deze komen in een gelimiteerde oplage, indien gewenst kunt u vast deze reserveren via info@friese-producten.nl. Bent u winkelier en wilt u ook deze artikelen opnemen in uw assortiment? Neem dan contact met ons op. Ook komen er Friese tankini’s en behalve Friese rokjes (die inmiddels leverbaar zijn) krijgen we Friese jurkjes.

Verder zal de Grote kerk van Leeuwarden in een Dickensville huisje met verlichting en muziek op de markt komen en lang verwacht en binnenkort leverbaar van polystone: Us mem.

Behalve nieuwe artikelen hebben we ook weer leuke voordeelacties welke u via de nieuwsbrief zal ontvangen.


5 februari 2012

It giet oan? Komt ie of komt ie niet? De elfstedentocht 2012 is dichterbij dan ooit. Wees voorbereid! Indien u Fries uitgedost gekleed de elfstedentocht wil bijwonen, zorg dat u op tijd bestelt. Vlaggen, mutsen, sjaals, ze zullen snel uitverkocht zijn! We hebben een speciale pagina gemaakt met de meest leuke elfstedentocht artikelen en deze zal actueel gehouden worden. We zullen de komende week pakketbestellingen die geplaatst zijn voor 17uur dezelfde dag verzenden, zodat u deze de volgende dag al ontvangt. Ook zullen we indien de tocht doorgaat, geopend zijn (ook ‘s avonds) aan de Wijnhornsterstraat 200 in Leeuwarden, waar u bestellingen kunt komen afhalen. Houd de site in de gaten, we blijven actueel! Nogmaals: voorkom teleurstellingen en bestel direct! Kijk op http://www.friese-producten.nl/thema/sport-spel/elfstedentocht.html voor vele tips.


Februari 2012

Ook dit jaar weer vele nieuwe items bij Friese-producten.nl. Zo zijn we momenteel druk bezig om alle nieuwe artikelen te plaatsen en dit zal de komende weken ook doorgaan. Wat te denken van de Friese elfstedentocht muts van 1963. Deze wordt weer nieuw gemaakt en wij hebben hem in ons assortiment! Ook andere nieuw Friese mutsen staan inmiddels op de site. Ook is de opruiming gestart. Vele items voor scherpe prijzen vindt u onder categorie Diversen-opruiming.

Voor het carnaval kunt u ook weer bij ons uitstekend terecht. Een Fries carnaval of Friese carnavalskleding zoals het Friese overhemd kunt u bij ons altijd slagen. Het carnavalsshirt is wit van voren en heeft een Friese vlag aan de achterkant. Ook vlaggenlijnen, cocktailprikkers met Friese vlag en Friese servetten zijn onmisbaar voor een Fries feest. Ook kunt u binnenkort Friese rokken bij ons bestellen. Deze Friese rokjes komen in 1 maat binnen. (binnenkort meer informatie hierover). Kortom: we blijven vernieuwen en er staat ook voor 2012 weer veel nieuws gepland.


December 2011

We hebben weer een paar hele mooie nieuwe Friese artikelen laten maken. Wat te denken van 8 verschillende soorten Friese waxinelichtjes met diverse Friese afbeeldingen. Ideaal voor de decembermaand en erg leuk in een kerstpakket of als kerstcadeau. Als introductieprijs betaalt u slechts € 2,50 voor een setje van 6 waxinelichten of 3 waxinelichten waar gelijk een glazen houdertje bij zit. Ook nieuw en voor vele toepassingen te gebruiken is onze Friese tape. Dit Fries plakband is 19 mm breed en volledig bedrukt met de Friese vlag. Leuk om kaarten mee te maken, randjes te plakken, kado inpakken of de tientallen toepassingen welke u maar kunt bedenken. Opnieuw dus vele leuke artikelen en binnenkort komen er nog meer nieuwe introducties. Houd de site dus in de gaten. We wensen u een hele fijne decembermaand en hele fijne feestdagen.


November 2011

Nu de Sint weer in het land is hebben we ook weer vele nieuwe Sinterklaastips en kado ideetjes voor Sinterklaas. Het succesvolle boekje Mijn Vrouw Is Uitgenaaid is verschenen in deel 2, maar ook borrelglazen, puzzels, spreukbordjes en andere leuke Friese Sinterklaascadeaus staan op de site. Ook weer leverbaar: Vuurtorenkalender 2012 en Friese Kalender 2012. U kunt een snelle selectie Sintkado’s bekijken via deze link.

Binnenkort verwachten we nog een aantal nieuwe en unieke artikelen binnen, welke weer exclusief voor Friese-producten.nl zijn ontworpen en gemaakt. Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief.


Oktober 2011

We hebben de complete Dickensville collectie 2011 binnen  en is direct uit voorraad leverbaar. De Oldehove, de Waterpoort, draaiorgel en nog vele mooie items zijn toegevoegd aan de collectie. Ook nieuw zijn diverse boeken en binnenkort zijn er weer de Friese kerstkaarten.


Augustus 2011

Vandaag hebben we weer tientallen nieuwe Dickensville items uit zowel de 2010 als de 2011 serie binnengekregen. Alle artikelen zijn vanaf vandaag bestelbaar gemaakt. Een aantal items die nog niet leverbaar zijn worden nageleverd. Dit wordt bij uw bestelling vermeldt.

Het Friese bûsboekje 2012 is weer binnen. De Friese zakagenda voor jong en oud met dit jaar als thema: koekjebakkers.


Augustus 2011

Opnieuw nieuwe Friese artikelen toegevoegd: het bûsboekje voor 2012 is binnen, ook de kalender 2012 is opnieuw bestelbaar. Verder nieuwe vingerhoedjes en ook nieuwe magneetjes op de site. Ook hebben we kortingsakties op de Friese keukenartikelen en de sleutelhangers met 10% extra voordeel.  De boxershorts zijn ook in kindermaten weer leverbaar. Een gedeelte van ons Dickensville assortiment is weer leverbaar.

Nieuw: Friese boeken, zoals Friese kerken, Friese vogels en Friese Nijntje boekjes en boeken van de Kameleon en de Friese vertaling van Harry Potter. Verder zijn er op verzoek slabbetjes en koesdoekjes zonder Friese teksten toegevoegd, ook Hollandse teksten, voor de Fries met Hollandse partner en andersom. Heeft u ook een idee voor een leuk Fries artikel? Mail het gerust. We blijven altijd op zoek naar leuke Friese items.

Kerstpakketten

Bent u op zoek naar een leuk en origineel Fries kerstpakket? Een mooi pakket met Friese streekproducten aangevuld met leuke Friese items of speciaal gemaakte kerstartikelen? Alles is bespreekbaar. Indien u hier meer informatie over wilt, bel ons gerust en kunnen we uw wensen bespreken en een op maat gemaakt Fries kerstpakket voor u samenstellen in een prijsklasse naar keuze. Houd er rekening mee in verband met levertijden, dat u dit tijdig besteld.


Juli 2011

Nieuw binnen: De Dickensville artikelen uit de elfstedenserie. De komende tijd komen er vele nieuwe Dickensville artikelen bij op de site, maar de eerste nieuwe items zijn reeds bestelbaar en uit voorraad leverbaar. Zoals bijvoorbeeld de Waterpoort uit Sneek, de kerk uit Dokkum maar ook nieuwe items uit Workum (kruidenier en vuurtoren Workum) en Bolsward (woonhuis) zijn al leverbaar. Ook een aantal nieuwe accessoires zijn al uit voorraad leverbaar. Houd de site in de gaten of meldt u aan voor het ontvangen van de nieuwsbrief of volg ons via Twitter.

Nieuw: Friese-producten QR code. Door met uw iPhone deze code te scannen kunt u rechtstreeks de gegevens van deze site opslaan, zoals site, e-mailadres en telefoonnummer. Meer informatie over QR codes en over de App die u hiervoor dient te downloaden vindt u hier. Beschikbaar voor iPhone en Android

De nieuwe aanbiedingen staan weer online. Deze maand diverse artikelen in de actie!  (Zwem)broeken, sleutelhanger klomp, opener klomp, diverse slabbetjes en diverse shirts.

Afgelopen week diverse nieuwe artikelen op de site geplaatst: een nieuwe sailcap, boeken en nieuwe shirts/slab met Fries babyei. Ook de komende week zullen we nieuwe items toevoegen. Komend najaar verwachten we erg mooie nieuwe Friese capuchontruien van topkwaliteit. Houd onze nieuwsbrief in de gaten, binnenkort meer hierover! Meld u dus aan voor de Friese nieuwsbrief.

Ook net binnen: Friese damesboxershorts (ook in meisjesmaten) en nieuw zijn ook onze vlagboxershorts voor heren. Naast natuurlijk onze Friese boxer, hebben we Hollandse boxers, Engelse en Amerikaanse boxershorts. Op = op.

Verder wensen we iedereen die op vakantie gaat binnenkort een hele fijne vakantie toe.


Juni 2011

Achter de schermen is er hard gewerkt aan een nieuwe werkplek die tevens dient als showroom. Wanneer u bijvoorbeeld rustig rond wil kijken om Friese artikelen uit te zoeken, kunt u een bezoek brengen aan onze geheel nieuwe Friese showroom.  Dit kan alleen op afspraak. Bel hiervoor 06-53259385. Ook ´s avonds en op zaterdag is dit mogelijk. De producten zijn uit voorraad leverbaar en u kunt deze dus direct meenemen.

Nieuwe artikelen zijn er ook weer vele. Deze zullen we de komende tijd op de site plaatsen. Zo hebben we eindelijk Friese stof in coupons van 1,50 meter x 1.40 meter voor 14.95. Zo kunt u zelf creatief uw eigen producten maken bijvoorbeeld: een Fries tafelkleed, friese kussenslopen, een Friese rok of andere producten. De opdruk en de kwaliteit van deze Friese stof is vergelijkbaar met de Friese zwembroeken.

Ook kunt u nu bij ons terecht voor leuke kraamvisitebedankjes naast alle andere leuke babykadootjes die we al in ons assortiment hadden. Uiteraard blijven we vernieuwen en uitbreiden.

Verder deze maand 15 procent korting op pennen, boekmagneten, petjes, caps en Friese zonnehoeden. Kortom, Friese-producten.nl blijft volop in beweging.


Mei 2011

We hebben weer vele nieuwe artikelen binnen: Friese leren babyslofjes, Friese energydrink mei de krêft fan Grutte Pier, maar ook weer leuke t-shirtjes en de Friese broekjes zijn nu verkrijgbaar vanaf maat 80 t/m 164 en voor volwassenen van maat S t/m XXL. Verder hebben we Friese boeken en Friese kinderboekjes nieuw op de site, nieuwe onderzetters met zeehondjes en ook de kalenders van 2012 zijn weer binnen zowel in de Friese als in de vuurtoren-uitvoering. Verder wensknijpers met Friese teksten en tijdloze Friese kalenders.

Verder: deze maand in de actie: Friese magneten, Friese stickers en alle sleutelhangers. Ook hebben we regelmatig tijdelijke verrassend acties.

Ook kunt u bij ons terecht voor Friese huwelijksbedankjes of andere bedankjes. Deze kunnen we in overleg voor u samenstellen. Bijvoorbeeld met Fryske dumkes, of chocolade of friese sjippe. Neem gerust contact met ons op.


April 2011

Deze maand hebben we korting op alle boxershorts testbeeld en harten en ook de Friese boxershorts zijn in de aanbieding. Ook krijgt u bij Friese-producten.nl 15% korting op alle Friese sokken Ook hebben we weer vele nieuwe Friese items toegevoegd op de site zoals nieuwe kindershirts (pake en beppe) maar ook nieuwe slabbetjes met Friese tekst en komen er ook in de komende maand weer leuke nieuwe Friese artikelen binnen. Ook zijn we druk bezig met het realiseren van een showroom, zodat we u als klant binnenkort ook daar mogen verwelkomen en dus op uw gemak de producten kunt komen uitzoeken.  Het voorjaar is weer begonnen, het campingseizoen weer geopend, koninginnedag en bevrijdingsdag liggen al weer in ons verschiet en daarom hebben wij ook weer alle Friese vlaggen en wimpels ruim voorradig. Of u nu op zoek bent naar een Fries vlaggetje voor bij de caravan, een Friese bootvlag, een zwaaivlag, een Fries fietsvlaggetje,  een Friese gevelvlag of eentje voor in uw mast, bij ons slaagt u altijd! We hebben Friese vlaggen in alle maten. Bovendien zijn alle vlaggen weer zeer scherp geprijsd. Vergeet ook niet om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief, zodat u altijd als eerste op de hoogte bent van nieuwe producten en acties. Bovendien krijgt u als nieuwsbrieflezer speciale kortingen op diverse artikelen. Binnenkort ook Friese thee bij ons verkrijgbaar. U ziet het: we hebben het grootste aanbod Friese streekprodukten. Wilt u ons uitnodigen voor een Friese markt of braderie? Neem dan gerust contact met ons op!


Maart 2011

De gehele maand maart  ontvangt u 15% extra korting op alle wenskaarten uit ons assortiment. Deze korting geldt ook voor de hollandse wenskaarten en voor de trendy kado-enveloppen. De korting is reeds verwerkt in de prijzen op de website.


Februari 2011:

De nieuwe friese webwinkel van Friese-producten.nl is on-line! Na anderhalf jaar waren we met de oude website uit ons jasje gegroeid. Met de nieuwe webwinkel kunnen we u nog beter van dienst zijn. Enkele voordelen:  er zijn nog meer nieuwe (Friese) artikelen toegevoegd, ook zijn alle artikelen keurig gerangschikt in meerdere categorieen, heeft u altijd een zoekscherm en worden zoekresultaten weergegeven met foto’s. Ook zijn er meerdere betaalmogelijkheden ingebouwd en indien u dat wenst kunt u een login aanmaken voor nog meer bestelgemak. Kortom: meer mogelijkheden, meer artikelen en meer bestelgemak.

Nieuwe artikelen: een Friese muis (computermuis), nieuwe Friese t-shirts, Friese keycords, houten bakjes met Friese teksten, nieuwe Friese stickers, Friese gastendoekjes, enkele nieuwe Friese slabben, Friese magneetklem en boekmagneten, vingerhoedjes (fries), Friese vlaggen en een Fries autovaantje. Dit is slechts een selectie van artikelen die de afgelopen maand nieuw zijn toegevoegd.

Wij zijn benieuwd hoe u onze nieuwe website ervaart. Mail uw ervaringen naar info@friese-producten.nl

De komende tijd gaan we de productinformatie nog verder verbeteren, komt er een marktagenda op de site en nog veel meer. Wilt u op de hoogte blijven? Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief.


Winkelwagen